Pyöristää : Kolmas kierros (16. kierros)

Tapahtumapaikka : Winston-Salem, Yhdysvallat

Palkintorahat : 717 955 dollaria

Ottelun ajoitus: Noin 20.30 paikallista aikaa, 12.30 GMT, 6.00 IST

Suora lähetys : USA - Tennis Channel

Carlos Alcaraz vs Marton Fucsovics esikatselu

Neljäs siemen Marton Fucsovics kohtaa Espanjan teini-ikäisen sensaation Carlos Alcarazin Winston-Salem Openin kolmannella kierroksella keskiviikkona.

Alcarazilla on läpimurtokausi. 18-vuotias on tällä hetkellä uransa korkeimmalla sijalla 54, ja voitto-tappio-ennätys on 15-12 tänä vuonna.

Espanjalaisella oli erityisen hedelmällinen savikenttäkeinu. Hän saavutti kolmannen kierroksen Roland Garrosilla ja vaati myös ensimmäisen kiertueen tason tittelin Umagissa.

Tenniksen perussäännöt aloittelijoille

Lorenzo Sonego voitti hänet ensimmäisellä kierroksella Cincinnatissa, mutta on palannut voimakkaasti takaisin Winston-Salemissa. Nuori espanjalainen eteni kolmannelle kierrokselle Alexei Popyrinin reagoimisen jälkeen jännittävässä kolmen erän kohtaamisessa.

Marton Fucsovics Qatar ExxonMobil Open -tapahtumassa 2021

Fucsovics puolestaan ​​on puhaltanut kuumaa ja kylmää tällä kaudella. Hänen voitto-tappio-ennätyksensä on tällä hetkellä 21-14, ja sitä tukee juokseminen Rotterdamin finaaliin.

Unkarilla oli myös vankka esitys Wimbledonissa. Fucsovics voitti Jannik Sinnerin, Andrey Rublevin ja Diego Schwartzmanin kaltaiset neljäsfinaaliin, jossa hänet voitti lopullinen mestari Novak Djokovic.

Fucsovics saavutti Winston-Salemissa kolmannen kierroksen voitettuaan japanilaisen Yosuke Watanukin suorina sarjoina.

Carlos Alcaraz-Marton Fucsovics-vastakkain

Kolmannen kierroksen kohtaaminen Winston-Salemissa on Carlos Alcarazin ja Marton Fucsovicsin ensimmäinen kohtaaminen, joten heidän vastakkain seisovat tällä hetkellä 0-0.

tunne tennis palvella

Ennuste Carlos Alcaraz vs. Marton Fucsovics

Viime aikoina Carlos Alcarazilla voi olla etumatka tässä kohtaamisessa. Nuorella espanjalaisella on ilmiömäinen kausi ja hän haluaa tehdä jälkensä Pohjois -Amerikan kovakenttäkeinussa. Syvä juoksu Winston-Salemissa pitää hänet hyvässä asemassa US Openille.

Alcaraz on aggressiivinen baseeliner. Hän voi tuottaa paljon voimaa molemmista siipistä, mutta eturinta on epäilemättä hänen suurin vahvuutensa. Espanjalainen tykkää sanella leikkiä lähtötilanteesta raskaalla kämmenellä. Hänen palveluksensa on hänen suurin heikkoutensa, ja Fucsovics pyrkii hyödyntämään sitä.

Carlos Alcaraz Winston-Salem Openissa vuonna 2021

osa tennismailaa

Unkarilainen puolestaan ​​on vankka tuomioistuimen takaa ja hänellä on hyvä jalkatyö ja liike. Huolimatta siitä, että Fucsovics ei ylpeile suurimmilla annoksilla, hän ei rikkoudu liian usein.

Alcarazin luottamus on korkealla, mutta Fucsovicsin peli sopii paremmin koville kentille. Espanjalaisen voi olla vaikea lyödä läpi unkarilaista ja tulla lopulta lyhyeksi.

Ennuste: Marton Fucsovics voittaa kolmessa erässä.

Suosittu Kysymykset

HBO -sarjan Ballers -sarja on menossa vahvaan kolmanteen kauteensa, ja meillä on selvitys siitä, kuinka voit katsella jokaista jaksoa suorana verkossa ilmaiseksi.

Kuinka liikuntaa verihyytymien estämiseksi. Taudinvalvontakeskusten mukaan verihyytymiin kuolee vuosittain enemmän ihmisiä kuin rintasyöpään, HIV: hen ja auto-onnettomuuksiin yhteensä. Tietyt tekijät, kuten ikä, paino, ...

Viimeinen teini, joka voitti Grand Slam -mestaruuden miesten arvonnassa, oli Rafael Nadal vuonna 2005.

Pete Samprasin nero

Xfinity -sarja lähtee Charlotteen Alsco 300: lle maanantai -iltana. Jos sinulla ei ole kaapelia, voit seurata kilpailua verkossa.