Jos ei Rafael Nadalia ja Espanjaa, Davis Cup 2019 olisi ollut katastrofi: Tsekin ykkönen

Rafael Nadal Davis Cupissa 2019

Rafael Nadal johti Espanjan dramaattiseen voittoon vuoden 2019 Davis Cupissa Madridin yleisön iloksi. Voitto jää historiaan paitsi epätavallisista olosuhteistaan ​​myös siitä, että se oli uudistetun Davis Cup -muodon ensimmäinen painos.

Tšekin tennisliiton presidentti Ivo Kaderka kritisoi kuitenkin äskettäin pitkäaikaisen turnauksen uutta muotoa. Kaderka väitti, että jos ei olisi Rafael Nadalia ja muita näytteillä olevia suuria nimiä, turnaus olisi ollut täydellinen katastrofi.

katso clark sisarukset: evankeliumin ensimmäiset naiset

Rafael Nadal pelasti uudistetun Davis Cupin epäonnistumiselta, joten he peruuttivat kilpailun alkuvuodesta: Ivo Kaderka

Rafael Nadal voiton voittaneen espanjalaisen joukkueen kanssa Davis Cupissa 2019

Kaderka käytti vahvoja sanoja uudistettua Davis Cup -muotoa vastaan sanomalla, ettei sillä ollut valtaa houkutella katsojia. Turnauksen rakenne muuttui radikaalisti sen jälkeen, kun Kosmos -yhtiö (jota johtaa jalkapalloilija Gerard Pique) otti oikeudenkäynnin haltuunsa, mutta kaikki eivät ole uusien sääntöjen faneja.

kuinka nauhat tenniskenkä

Tšekin tennivirkailija kritisoi nopeasti myös Davis Cupin finaalien varhaista peruuttamista tänä vuonna, vaikka kilpailu oli tarkoitus järjestää vasta marraskuussa.

- Sanoisin, että viime vuonna heillä ei ollut yleisöä ollenkaan, ja ilman Nadalia ja Espanjaa se olisi ollut täydellinen katastrofi, Kaderka sanoi.
”Koronavirus oli todella hyödyllinen niille, jotka lupasivat miljoonia Davis Cupiin. Nyt he sanovat, että ilman faneja on mahdotonta ylläpitää muotoa, hän lisäsi.

Kosmos investoi 3 miljardia dollaria auttaakseen Kansainvälistä Tennisliittoa ottamaan käyttöön uuden muodon. Kilpailu päättyi yhdessä ennalta määrätyssä kaupungissa - Madridissa - vuoden lopussa, missä useat joukkueet taistelivat saadakseen käsiinsä arvostetun palkinnon.

Viime vuonna debytoidussa Davis Cupissa esiintyivät Novak Djokovic, Andy Murray ja Rafael Nadal. Finaalissa ottelut päättyivät kuitenkin vasta klo 3 paikallista aikaa ja usein tyhjien katsomoiden eteen.

Espanja, joka oli sekä isännät että lopulliset mestarit, oli suuri tarina koko tapahtuman ajan. Rafael Nadal voitti jokaisen pelaamansa ottelun ja pidentää lyömätöntä ennätystään Davis Cupissa, kun taas Roberto Bautista Agut teki myös oman, mutta vain muutama päivä isänsä kuoleman jälkeen.

pvc tennispallon laukaisu

Poiketen myös perinteisestä paras viidestä -sarjasta, kilpailu sai viime vuonna laajaa kritiikkiä. Ja Kaderka uskoo, että ITF ja Kosmos ovat päättäneet valita helpon tien peruuttamalla kilpailun sen sijaan, että näkisivät toisen epäonnistumisen vuonna 2020.

Nähtäväksi jää, miten turnaus käy, kun se palaa vuonna 2021. Toistaiseksi se on edelleen kiistanalainen kohde.

Suosittu Kysymykset

Ons Jabeur kohtaa Jelena Ostapenkon toisella kierroksella Ostrava Openissa torstaina. Ostapenko johtaa Jabeuria 1-0, kun hän voitti tunisialaisen vuonna 2015.

Asutpa markkinoilla tai sen ulkopuolella, tässä on joitain tapoja katsoa lauantaina pelattavaa Browns vs Jaguars -kausiottelua suorana verkossa.

Selvitä, miten voit nähdä komediasarjan viimeisen kauden.

Bucs ja Chiefs tapaavat Super Bowl LV: ssä sunnuntaina. Näin voit katsella peliä, jos sinulla ei ole kaapelia.

Olitpa golfin uusi käyttäjä, et ole pelannut jonkin aikaa tai haluatko vain suoristaa pelisi hieman, on useita vaiheita, jotta voit ajaa golfpalloa hyvin. Tee-laukauksesi asettaminen peliin on yhdistelmä sinun ...