5 vanhinta US Openin naisten kaksinpelin mestaria Open Era -kaudella

Billie Jean King Yhdysvaltain avoimissa tennismestaruuskilpailuissa 2017

US Open piti ensimmäisen naisten kaksinpelin kilpailunsa vuonna 1887, kuusi vuotta turnauksen alkamisen jälkeen. 17 eri maan urheilijat ovat voittaneet tapahtuman sen 131 vuoden historian aikana, ja Yhdysvallat on kärjessä.

Molla Mallory on kaikkien aikojen menestynein mestari Yhdysvaltain avoimissa mestaruuskilpailuissa, ja hänellä on 8 titteliä. Open Era -tapahtumassa Chris Evert ja Serena Williams johtavat sarjaa 6 nimikkeellä.

US Open oli ensimmäinen Grand Slam, joka tasoitti miesten ja naisten palkan. Tämä tapahtui vuonna 1973, lähinnä tenniksen suuren Billie Jean Kingin rohkean aktiviteetin vuoksi, joka uhkasi boikotoida turnausta, jos palkkaeroa ei saada aikaan. US Open tarjoaa myös suurimman palkintorahan kaikista Grand Slam -turnauksista.

Tässä keskitämme huomiomme Open Eran viiteen vanhimpaan US Openin naisten mestariin:

#5 Billie Jean King (1974)

Billie Jean King, amerikkalaisen tenniksen valtava persoonallisuus, muistetaan aina kunniasta, jonka hän saavutti kentällä, sekä humanitaarisesta toiminnastaan ​​kentän ulkopuolella.

Kuningas voitti 39 Grand Slam -palkintopalkintoa, mukaan lukien 12 singleä, 16 kaksinpeliä ja 11 sekanelinpeliä, aloitti saman palkan ottamisen käyttöön Grand Slam -turnauksissa. Hän on aina yrittänyt kuroa umpeen sukupuolten välisiä eroja, ja hän on ollut feminismin äänekäs puolustaja.

King oli toinen siemen US Openissa 1974 sen jälkeen, kun puolustava mestari Margaret Court päätti olla puolustamatta titteliään. Finaalissa King kohosi viidennen siemenen Evonne Goolagong Cawleyn kanssa.

Goolagong Cawley oli voittanut Chris Evertin välierissä, mikä oli merkittävä saavutus, kun otetaan huomioon, että Evert ei ollut hävinnyt 55 edellisessä semifinaalissaan.

Goolagong Cawley otti ensimmäisen erän finaalissa, mutta King voitti ottelun ja sai 4. US Open -kruununsa iässä 30 vuotta, 279 päivää.

Suosittu Kysymykset

Harvat asiat voittavat rentoutumisen, kun istut takaisin varjossa ohimennen viileän kevätillan kuistin keinussa. Keinu, jonka olet itse tehnyt. Niille, joilla on joitain perustyökaluja ja taitoja käyttää niitä, tämä on hauska projekti, joka näyttää ...

Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää katsoaksesi jokaisen 2020 Sun Belt -koripalloturnauksen pelin.

Olitpa golfin uusi käyttäjä, et ole pelannut jonkin aikaa tai haluatko vain suoristaa pelisi hieman, on useita vaiheita, jotta voit ajaa golfpalloa hyvin. Tee-laukauksesi asettaminen peliin on yhdistelmä sinun ...

Oppaasi Cinderellan suoratoistoon verkossa - sisältää yksinkertaisia ​​suoratoistotietoja, näyttelijöitä ja hahmoja sekä miten se vastaanotettiin.

Hulun uudet julkaisut: mitä tulossa Huluun joulukuussa? Hulu julkaisee kahdeksan perjantai 13. elokuvaa useiden sarjakuvaelokuvien, kauhuelokuvien ja muiden joukossa.