Chelsea vs Hull City FA Cup Live Stream: Kuinka katsella Yhdysvalloissa

Getty

Hull City isännöi Chelseaa KCOM -stadionilla lauantaina FA Cupin neljännellä kierroksella.

Yhdysvalloissa ottelu (12.30 ET ET) ei näy tavallisessa televisiossa, mutta Kuka tahansa Yhdysvalloissa voi seurata jokaista FA Cup -ottelua suorana ESPN+ -palvelussa :

Huomaa: Heavy voi ansaita kumppanipalkkiota, jos rekisteröidyt tämän sivun linkin kautta

Hanki ESPN+

ESPN+ on ESPN: n digitaalinen suoratoistopalvelu, joka kattaa yksinomaan sekä FA Cupin että Carabao Cupin sekä muita kansainvälisiä jalkapallo- ja muita urheilulajeja päivittäin, kaikki 30–30-dokumentit ja alkuperäistä sisältöä (sekä videota että kirjoitettu) kaikki 4,99 dollaria kuukaudessa.

Tai jos haluat myös uuden Disney+ -suoratoistopalvelun ja Hulun, saat kaikki kolme hintaan 12,99 dollaria kuukaudessa , mikä säästää 25 prosenttia:

Hanki ESPN+, Disney+ ja Hulu Bundle

Kun olet rekisteröitynyt ESPN+-palveluun, voit katsella Hull Citya ja Chelseaa suorana tietokoneellasi ESPN.comin kautta tai puhelimellasi (Android- ja iPhone -yhteensopiva), tabletilla, Rokulla, Amazon Fire TV: llä, Apple TV: llä, Chromecastilla, PlayStation 4: llä, Xbox One tai muu suoratoistolaite ESPN -sovelluksen kautta.

Hull City vs Chelsea -esikatsaus

Chelsea ylitti mestaruuden Nottingham Forestin 2-0 kolmannella kierroksella keskikenttäpelaajien Callum Hudson-Odoin ja Ross Barkleyn ensimmäisen puoliajan maalien jälkeen.

He ovat pelanneet 1-1-1, kaikki Valioliigan ottelussa. Blues pelasi tiistaina 2-2-tasapelin Arsenalilla huolimatta siitä, että hän pelasi 26. minuutista lähtien miehillä. Puolustaja César Azpilicueta vei Chelsean 2-1-johtoon 84. minuutilla ja viimeisteli keskityksen oikealla jalalla, mutta Arsenal-puolustaja Héctor Bellerín tasoitti kolme minuuttia myöhemmin vasemman jalan laukauksella ruudun reunasta.

Pysyimme tilassa käsitellä heitä 11: n kanssa, kun todella 10: n kanssa olisimme voineet olla hieman aggressiivisempia, Chelsean manageri Frank Lampard sanoi. Huoltaja . En välittänyt siitä, koska puoliajalla se antoi meille mahdollisuuden käynnistää uudelleen, ladata ja jatkaa sitä uudelleen. Vaikka olemme pettyneitä tulokseen ja tavoitteisiin [myönsimme], katsot silti mahdollisuuksia, jotka loimme toisella puoliajalla ja itse asiassa myös ensimmäisellä puoliskolla, ja sanot, että meidän pitäisi tehdä enemmän maaleja.

laadukas tennismaila

Hull City on pudonnut kaksi peräkkäistä mestaruusottelua sen jälkeen, kun he ovat voittaneet Rotherham Unitedin 3-2 FA Cupin kolmannella kierroksella hyökkääjä Tom Eavesin pysähdysajan voittajan jälkeen, joka on hänen kolmas ottelunsa.

He putosivat Fulhamille 1-0 kotona 11. tammikuuta, sitten hävisivät Derby Countylle samalla pisteellä tiellä viikkoa myöhemmin.

Skid's on nähnyt, että Tigers putosi liigataulukon kahdeksannelta sijalle 12, 39 pistettä 28 ottelussa.

He jäljittävät Preston North Endin-joka on pelannut yhden ottelun lisää-seitsemällä pisteellä Championship-pudotuspelien viimeiseksi.

Perjantaina Hull Cityn manageri Grant McCann ilmoitti, että hän on asettanut etusijalle tulevat mestaruussuhteet Huddersfieldiin ja Brentfordiin FA Cupin kallistuksen kanssa Chelsean kanssa.

Tämä on hieno peli meille, mutta Huddersfield ja Brentford ovat minulle tärkeämpiä, se todella on, McCann sanoi. Hull Daily Mail .

He ovat isoja. Liigapelit ovat etusijalla. Tämä on mukava bonus. Odotamme peliä innolla ja yritämme voittaa sen, tietysti. Emme mene sinne mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin siihen.

Tigers jää ilman loukkaantuneita puolustajia Jordy de Wijsia, Callum Elderia ja Matthew Penningtonia, jotka ovat yhdessä pelanneet 47 ottelua klubin kaikissa kilpailuissa tällä kaudella.

Chelsealla ei ole käytettävissä puolustajaa Marcos Alonsoa, keskikenttäpelaaja Christian Pulisicia tai hyökkääjää Tammy Abrahamia, kun he käsittelevät loukkaantumisia.

Suosittu Kysymykset

Näin voit katsella Hänen pimeiden materiaaliensa ensi -iltaa suorana verkossa ilman kaapelia.

7-3 Michigan State matkustaa Evanstoniin ottamaan vastaan ​​5-4 Northwestern keskiviikkona. Näin voit katsella peliä verkossa ilman kaapelia ilmaiseksi.

A&E: n Intervention palaa maanantaina kaudelle 21. Näin voit suoratoistaa uusia jaksoja verkossa, jos sinulla ei ole kaapelia.

Opas Pinnochion suoratoistoon verkossa - mukaan lukien yksinkertaiset suoratoistotiedot, näyttelijät ja hahmot sekä sen vastaanotto.