2017 Nitto ATP -finaalit, 3. päivän kierros

Barclays ATP World Tour Finals - Kolmas päivä

Roger Federer pääsi ATP-finaalin välieriin ennätyksellisen 14. kerran

Roger Federer voitti Alexander Zverevin 7-6 (8/6) 5-7 6-1 Lontoon O2 Arenalla maanantaina päästäkseen neljän viimeisen vuoden 2017 Nitto ATP -finaaliin.

Maailman nro 2 esiintyy kauden päättävän turnauksen välierissä ennätyksellisen 14. kerran.

Pelaajat aloittivat ottelun 2-2-tasapelillä. Federer oli voittanut Zverevin aiemmin tänä vuonna Halle Openin finaalissa, ja 20-vuotias oli kostanut Saksalle tappionsa voittaakseen toisen Masters-tittelinsä tänä vuonna.

Ensimmäinen erä oli tasainen ja päättyi lopulta tasapeliin. Zverev nautti 4-0-johtoa, ennen kuin Federer palasi takaisin ja teki tilanteeksi 5-4. 6-6, saksalainen teki kaksi pakotettua virhettä ja luovutti maailman ensimmäisen sarjan.

Federer rikkoi Zverevin toisen erän ensimmäisessä pelissä vain saksalaisen tullessa takaisin. 20-vuotiaalla oli kolme taukopistettä 6-5 ja Federer pystyi pelastamaan vain kaksi, ennen kuin Zverev vapautti ennakkomaksun vaatiakseen toisen erän.

Päättävässä erässä saksalainen osoittautui ottelussa sveitsiläiselle maestrolle ja alistui 6-1.

aloittelijan mailapallomailat

Toisissa miesten kaksinpeliotteluissa Jack Sock voitti maanantaina Boris Becker -ryhmässä Marin Cilicin 5-7 6-2 7-6 (7/4) pysyäkseen kilpailussa neljän viimeisen joukkoon pääsemiseksi.

Sock ja Cilic taistelivat kahden tunnin ja 27 minuutin yhteenotossa, ja 25-vuotias amerikkalainen piti toiveensa elossa lopussa.

Sock, joka pääsi World Tour -finaaliin voitettuaan Pariisin Masters-mestaruuden aiemmin tässä kuussa, oli 3-0-tappio viimeisessä erässä, mutta palasi tasapeliin ennen kuin ottelu jatkettiin tie-breakiksi. Sock oli tappiolla 4-2, mutta vaati viisi peräkkäistä pistettä, jotta Cilic putoaisi turnauksesta.

Samaan aikaan maanantaina pidetyssä ensimmäisessä miesten kaksinpelissä Australian ja Suomen pari John Peers ja Henri Kontinen ohittivat Jean-Julien Rojerin ja Horia Tecaun kaksikon ja voittivat turnauksen ensimmäisen ottelun.

Peers ja Kontinen, jotka voittivat turnauksen viime vuonna, voittivat vuoden 2015 mestarit 7-6 (7/3) 7-6 (8/6) kynsien puremassa.

Ensimmäisen erän tie-breakissa Peers ja Kontinen onnistuivat uskomattoman hyvin rakentamaan terveen 5-1-johdon ja lopulta jatkoivat ottelua.

Tecau ja Rojer pelasivat neljä ottelupalloa murtaakseen puolustavat mestarit toisen erän yhdeksännessä ottelussa tilanteeksi 5-4.

Erän lopputulos piti ratkaista tasapelitilanteessa ja Australian-Suomen kaksikko johti 6-3, ennen kuin vastustajat pelasivat vielä kolme ottelupistettä pysyäkseen hengissä. Peers piti kuitenkin viileänä, kun hän ampui voittajan 7-6 varmistaakseen tasapelin.

Toisessa miesten kaksinpelissä Ryan Harrisonin ja Michael Venuksen kaksikko voitti Pierre-Hugues Herbertin ja Nicolas Mahutin 6-7 (7/4) 6-4 10-5 ansaitakseen paikan Nitto ATP -finaalien pudotusvaiheessa .

Kiwi-amerikkalainen pari on kahdella peräkkäisellä voitolla päässyt välieriin ja pelannut vielä yhden pelin.

Harrison ja Venus katkesivat ensimmäisen erän alussa, mutta maailman nro 18 pari onnistui ottamaan setin tasapeliin, jonka he hävisivät 7-4.

miten katsella ufc 232

Ottelu vedettiin huipputulokseen, kun Harrison ja Venus voittivat toisen erän 6-4.

Se oli kiivi-amerikkalainen duo, joka nousi ylhäältä tie-breakissa voittaakseen Herbertin ja Mahutin.

Suosittu Kysymykset

Kuinka laittaa sängynrunko yhdessä. Sängynrungot ovat tuhansia eri tyylejä, joten voit valita suunnittelun, joka sopii parhaiten makuuhuoneeseesi. Vaikka jokaisella sängynrungolla on hieman erilaiset asennusohjeet, voit laittaa suurimman osan ...

Kanadalainen tähti Felix Auger-Aliassime kohtaa italialaisen Salvatore Caruson avausottelussaan Sofiassa keskiviikkona. Auger-Aliassimella on ollut kunnollinen vuosi korostettuna 3 ATP-finaalissa, mutta hän ei ole vielä voittanut neitsyt-kaksinpelititteliään.

Madison Keys ja Svetlana Kuznetsova ovat hylänneet kertoimet päästä Cincinnatin finaaliin.

Kuinka laittaa lempeä johtaja koiralle. Onko koirasi hieman villi polulla? Vedäkö hän talutushihnaa kuin kilpailussa vai pysähtyykö hän jokaiseen laitokseen, joka on nuuskimatkan päässä? Hellävarainen johtaja voi auttaa tekemään paljon enemmän kävelyä koirasi kanssa ...